En flygande väckarklocka

flygande alarmklocka

Hör din pappa till den sortens pappor som gärna drar täcket över huvudet om morgonen och sover vidare ”bara en liten stund till”? Det spelar ingen roll hur länge och hur skärande väckarklockan ringer, eller hur många gånger du sticker in huvudet och i menande ton informerar om att kaffet är färdigt för länge sedan. Vill pappa sova vidare, så sover pappa vidare.

Detta kan förvisso fylla en funktion i vår stressiga tillvaro där många andra lider av ständig sömnbrist, men beteendet kan precis lika gärna få negativa följder. En ständig sen ankomst till jobbet från pappas håll lär knappast uppskattas av chefen i längden, och den irritation slumrandet kan möta hos övriga familjemedlemmar bör inte heller underskattas. Andas ut – lösningen är här!

Denna väckarklockare har en högljudd ringsignal, men inte nog med det; dess lilla propeller flyger iväg när larmet går och behöver plockas upp för att få av ljudet. Med andra ord, pappsen blir tvungen att pallra sig upp ur sängen och vakna till. Kanske inte den mest romantiska Fars dag-presenten genom tiderna, men om han har ett uns av humor i sinnet kommer han ändå att kunna se det charmiga i gåvan. Glad Fars dag och god morgon, pappa!

Url: CoolStuff.se

Pris: 329 kr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *