Ett presentkort på Brandos.se

Ett presentkort på Brandos.se

Det finns få saker som kan få en på så bra humör, med så små medel, som ett par nya skor. Det gör susen för både kroppen och knoppen – vi får en stadig grund att stå på och vi känner oss snygga, vilket ökar vår positiva självbild.

Kanske har du märkt att din egen pappa, pappan till dina barn eller kompisen som blivit småbarnsfar har börjat försumma vikten av ett par hela och rena skor? Kanske går han och dras med samma gamla vandrarkängor år efter år, och hävdar att ”de håller” trots att du tydligt kan se att sulan glappar?

I så fall är det dags att det blir ändring på den saken. På Fars dag ska alla fäder bli glada, och glädje är nog det minsta ordet för vad ett par nya skodon bidrar med. Dock kan det vara lättare sagt än gjort att leta fram rätt modell, rätt färg och dessutom rätt storlek – risken är tyvärr ganska stor att du prickar fel. Av denna anledning blir ett presentkort på en sida som Brandos.se en ultimat kompromiss. Du får ge pappsen ett par nya skor, och han får själv se till att han blir nöjd. Finskor, sneakers, sandaler eller vinterstövlar – han väljer själv, tack vare din geniala insats!

Köp presentkortet här: Brandos.se

Pris: Från 300 kr och uppåt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *