Presentkort på Happy-Day.se

Presentkort på Happy-Day.se

Strumpor, slipsar, skraplotter och en och en annan blomma. Visst låter det som typiska farsdags-presenter? Och visst, strumpor i all ära, men bryt traditionen och ge pappan i ditt liv något roligt i år. Det är han verkligen värd! Ett presentkort på en upplevelsepresent gör vilken pappa som helst glad. Vill du istället välja en specifik upplevelse kan du använda Presenttips.se’s sökmotor för upplevelsepresenter.

Ett presentkort på Happy-Day.se på fars dag ger pappan chansen att välja bland hundratals minnesvärda upplevelser. Pappor som gillar fart och fläkt kan boka in sig på häftiga och fartfyllda upplevelser som att provköra pansarvagn, åka supersportbil som Ferrari eller Lamborghini,  eller ta en lektion i MMA.

Är pappan i fråga kanske lite lugnare av sig och tycker om att bli ompysslad kan han istället välja en härlig spadag, sköna ansiktsbehandlingar eller en trevlig segwaytur genom staden. Pappor som gillar att njuta av livets goda kan med fördel boka in sig på en ost- och vinprovning, gå en korvkurs, ta en ölvandring eller kanske prova en lyxig chokladsmakning.

Så låt pappa leva ut sin inre actionhjälte för en dag, lära sig dansa salsa som han alltid velat göra, eller bara få den där underbara dagen och känna sig uppassad, fri från vardagens alla måsten och krav. Ett presentkort på en upplevelse gör pappa extra glad i år, och vem vet, kanske får du följa med?

Hitta fler fars dag-presenterhttp://www.happy-day.se/farsdag-present/

Köp presentkort: https://www.happy-day.se/presentkort/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *