5 upplevelser som visar att ni känner pappa bättre än han själv

5 upplevelser som visar att ni känner pappa bättre än han själv

Känner ni er pappa bättre än han känner sig själv? Då kan ni överraska honom på farsdag med en upplevelse han verkligen kommer att uppskatta.

Kör Stora Maskiner

Tittar pappa längtande på de stora maskinerna när ni passerar vägbyggen? Var han den enda pappan som också befann sig i sandlådan då ni barn lekte? Då finns den ultimata farsdagspresenten för just er pappa. Ett upplevelsepaket där man får prova att köra tre olika maskiner. Under en två timmar lång upplevelse får man köra traktor, lastmaskin och grävmaskin. Hur häftigt som helst!

Ölbryggning

Är pappa finsmakare när det kommer till öl och dessutom kunskapstörstande? Då är förstås en kurs i ölbryggning den givna farsdagspresenten. Med kunskaperna från upplevelsepresenten kan pappa prova att brygga sitt eget öl där hemma. Ett kompendium med den viktigaste informationen för att börja brygga ingår i kurspriset.

Takvandring

I Sundsvall och Stockholm har man tagit de guidade stadsvandringarna till högre höjder. Här erbjuds nämligen takvandringar. Tillsammans med en guide får man följa med upp bland städernas tinnar och torn. En perfekt aktivitet att ge bort som present till den kulturintresserade pappan som gärna provar på något nytt. Det handlar inte om klättring och avancerade parkour-övningar för att ta sig fram, utan en promenad längs gångbroar specialanpassade för ändamålet. Den fantastiska utsikten från taknockarna ger guiden möjlighet att ta er med på en vandring genom stadens tillkomst, utveckling, arkitektur och framtida möjligheter.

Sånglektion

Överraska pappa med en sånglektion där han får upptäcka den talang som alla andra redan vet om. Med uppmuntran från en sångpedagog får pappa möjlighet att utvecklas. Deltagaren väljer själv vilken musikgenre som ska vara temat för lektionen och kanske kommer pappsen hem och bränner av någon riktig soulklassiker med den samlade familjen som publik.

Chokladmassage

En upplevelse för alla sinnen är helkroppsmassagen med chokladdoftande olja. Behöver pappa ett avbrott och en stund enbart ägnad åt avslappning och att koppla bort alla måsten? Ja, då är det här en självklar present på farsdag. I rofylld miljö ges en massage som får lugnet att infinna sig och spända muskler att försvinna. Den mjukgörande oljan ger aromaterapi till trötta sinnen med sin tilltalande doft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *