“Luke, I am your father”

“Luke, I am your father”

Tänk att kunna ge pappa en farsdagspresent kring ett gemensamt intresse. Något som ni kan dela förväntningen inför och där själva upplevelsen skapar samhörighet och trevliga minnen. Dessutom kan ni passa på att glädja er över att pappa inte är en sithlord…

En av filmhistoriens mest kända repliker är nog “Luke, I am your father”. Orden yttras av Darth Vader i Star Wars filmen The Empire Strikes Back från 1980. Snart är det premiär för en ny Star Wars film The Last Jedi, något som många ser fram emot. En suverän present till farsdag är förstås att bjuda pappa på bio. För är det en filmserie som lockar och uppskattas av flera generationer så är det denna. Farsdag infaller i november så ni får vänta på själva biobesöket till luciadagen 2017. Biobiljetter bokar man enklast på nätet via sf.se.

bio

Som en försmak till biobesöket firas pappa förstås med en Jedi Deluxe morgonrock i mjukaste bomullsvelour. Helmysig att dra på sig under kalla vintermorgnar medan kaffet fixas och “The Force Awakens”. Hos nätbutiken coolstuff.se hittar man jedirocken och en mängd andra roliga Star Wars prylar. Är far en riktig fantast av filmerna så kan morgonen bli komplett med en brödrost i form av dödsstjärnan och kaffemugg med snygga logos.

I väntan på biopremiären kan ni se om alla filmerna i serien och självklart uppskattar ni Yoda än mer för sina insatser som fadersgestalt i unge Luke Skywalkers liv. Så börja fixa popcornen, sätt er tillrätta i soffan och njut av de klassiska filmerna och trevlig samvaro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *