Lyxig presentask med 24 sorters skäggolja

Lyxig presentask med 24 sorters skäggolja

Vi lever i ett modernt samhälle, där mycket av vår vakna tid går åt att springa mellan möten, affärer, träningspass och mängder av andra aktiviteter. Att känna sig stressad har blivit något helt normalt, som man nästan får räkna med. För vissa går det så långt som till en utmattning och kanske sjukskrivning, medan det för andra stannar på en hanterbar men gnagande nivå. Känner du igen din pappa i bilden av en stressad nutidsmänniska med fulltecknad kalender? Då är det hög tid att unna honom något som hjälper honom att stanna upp, andas och ta lite mer hand om sig själv.

pappa skägg

Denna härliga presentask hjälper mottagaren med just det, genom att bjuda in till en stunds mysigt ompysslande framför badrumsspegeln. Asken från The Bearded Man Company rymmer hela 24 små flaskor skäggolja, utformade för att vårda pappas gamla slitna skäggstrån. Skäm bort honom med denna gåva, som är så fin att han kanske inte hade unnat sig den på egen hand.

Gillar just din farsgubbe att njuta av dofter av olika slag? Då kommer han att få sitt lystmäte när han öppnar denna ask: oljorna luktar av allt från regnskog och spanska apelsiner till rom, bergamott och svart kaffe. Att prova en ny doft är spännande och som en liten mindfulnessövning i sig, vilket sätter guldkant på morgonrutinen i badrummet!

Kanske känns det lite ovant att köpa en fars dag-present inom kategorin skönhet? Är du fast i tankesättet om att detta är något bara kvinnor bör ägna sig åt? Tänk om! Hudvård, kroppsvård och grooming har under de senaste åren seglat upp som en stark trend även på manssidan. För varför skulle inte alla män därute få njuta av känslan av att applicera en mjukgörande olja på sin torra kind, och se det fina resultatet som väntar?

Skäggoljorna från The Bearded Man Company är mjukgörande och ger både näring och snygg lyster, vilket du givetvis vill unna din kära pappa. Kasta bort hans gamla uttorkande after shave och gör plats för denna exklusiva, snygga presentask! Nu är det nya tider och det bör både pappa och hans hårsäckar få förmånen att uppleva.

Köp presentasken hos CoolStuff för 695 kr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *