En egodag bara för pappa

Alla fungerar vi likadant: uppmärksamhet och bekräftelse är som bensin för vår självkänsla, och därmed för vårt allmänna välmående. Vi suger åt oss snälla ord och goda gester som svampar, och kan leva riktigt länge på den kick det ger när någon annan är trevlig mot oss. Det är med anledning av detta mänskliga sätt att fungera som en personlig egodag blir en fullständigt genial present på Fars dag. För vare sig det handlar om din egen pappa eller fadern till dina barn, kan ni alltid må bra av lite egentid på tu man hand.

Gör så här: tillverka ett fint kort av ett stycke dubbelvikt kartong, som du även dekorerar på lämpligt vis. Skriv sedan små checkboxes med vad som ska ingå under dagen, så att det blir som ett presentkort.

Exempel på saker ni ska ägna er åt kan vara: frukostbuffé på hotell, en promenad i skogen, en biltur ut till havet, en eftermiddag på det där museet ni alltid pratar om, en konsert på närmsta jazzklubb, en öl framför kvällens fotbollsmatch… Det viktigaste är att både du och din pappa ska tycka om samtliga aktiviteter, och att du förmedlar en känsla av bekräftelse och uppskattning med din gåva. Det kommer helt klart att bli en Fars dag han sent ska glömma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *