En överraskningsfest med pappatema

Fars dag infaller förvisso samma dag varje år, men traditionerna kring denna högtid är inte direkt så specifika och väldefinierade. Istället firar varje familj lite som de vill, vilket i praktiken oftast innebär ett grattis-sms och en kram. Fina ord och kroppskontakt i all ära, men de allra flesta pappor skulle säkert bli tio gånger så glada av ett rejält kalas!

Att styra upp en överraskningsfest har flera fördelar: din pappa får uppleva det fantastiska i att folk har samlats enbart för hans skull, ni får umgås på ett kravlöst och kul sätt, det blir till ett kärt minne, och du kan dessutom själv styra precis hur du vill att festen ska se ut. Börja dock inte leta dig fördärvad efter fyndiga teman, eftersom det allra bästa temat redan är givet: far själv!

Låt både mat, musik och dekorationer gå efter saker som festens huvudperson tycker om, det spelar ingen roll vad du själv tycker om just denna genre eller maträtt! Bjud in alla hans bästa vänner, och uppmuntra dem att klä ut sig som din pappa. Du kan med fördel gå ihop med andra inom familjen och styra upp en sketch eller ett musikaliskt framträdande som antingen driver med, eller bara hedrar, er far. Ett är åtminstone säkert: det lär bli en Fars dag-fest som ni alla sent ska glömma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *