Ett set med lyxiga bad- och duschkrämer

När man har uppfostrat X antal barn och till fullo börjat axla papparollen, är risken stor att man börjat sätta sina egna behov i andra hand. Barnens bästa hamnar alltid högst på prioritetslistan, vilket kan få konsekvenser såväl i stort som i smått. Till exempel är det lätt hänt att man som pappa, en tidig morgon då ungarna skriker efter frukost och avfärd mot dagis bör ske inom en kvart, väljer att hoppa över duschen till förmån för en snabb sväng med deosprayen. Kort sagt: den personliga hygienen får stryka på foten!

duschkrämer

För att visa din gamla farsa att han ändå är värd att skämmas bort, kan du gärna investera i en Fars dag-present på detta tema. Molton Brown är ett klassiskt märke med en rad olika hudvårdsprodukter, varav den ena doftar godare än den andra. Denna lilla serie med bad- och duschkrämer kan ses som en introduktion i kroppsvårdandets ljuva konst. Flaskorna lyser förvisso upp på badrumshyllan med sina orange, rosa och bruna toner, men det är såklart innehållet som smäller allra högst.

En av dem doftar kryddigt av enbär och kanel, den andra mer eldigt av ingefära och patchouli, och den tredje innehåller mustiga noter som bergamott och ekmossa. Samtliga tre har hudvårdande egenskaper, och kommer garanterat att göra din pappa det godaste gott!

Url: BangerHead.se

Pris: 189 kr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *