Ett par snygga hörlurar

snygga hörlurarVare sig det är Creedence Clearwater, Blood Sweat & Tears, Stevie Wonder, Nirvana eller The Real Group som får din pappas hjärta att bulta lite extra: musik är fantastiskt och all form av lyssnande bör verkligen uppmuntras! Musik kan påverka vårt humör och till och med vårt beteende; känner vi oss upplyfta av en peppig låt, är sannolikheten högre för att vi ska bete oss glatt och vänligt mot människor omkring oss.

För att låta din pappas musikkonsumtion få frodas, och kanske till och med öka i frekvens, passar denna accessoar från Happy Plugs perfekt som Fars dag-gåva. Lurarna är av hög kvalitet och tillhör den lyxiga kollektionen Happy Plugs Deluxe Edition. De inte bara håller måttet rent funktionellt – de är otroligt snygga också och förhöjer den allra gråaste tweedkavaj eller polotröja.

Just guldfärgen blir extra symbolisk eftersom du framhäver hur mycket din pappa faktiskt betyder för dig och er gemensamma familj – han är helt enkelt en ren guldklimp. Skulle far av någon anledning ha något emot just guld, finns dessa smidiga hörlurar både i silver och i en uppsjö av andra färger. Bara att välja och vraka! Grädden på moset i denna present vore att ge bort lurarna tillsammans med någon form av musik, men detta är absolut inget krav. Ett par gyllene plugs är en perfekt present i sig, det kommer även farsan att skriva under på.

Url: HappyPlugs.se

Pris: 349 kr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *