Ett personligt fotominne

Det finns väl få saker som stärker våra relationer så mycket som gemensamma upplevelser och erfarenheter? För tänk efter: vad hade din relation till din pappa varit utan alla de utflykter, äventyr och vardagsvanor ni delat tillsammans under årens gång? Som tur är finns ett smart sätt att påminna oss själva om detta familjemässiga kitt, nämligen fotografit. Allt som oftast är någon där och knäpper en bild, och det är med hjälp av dessa foton som vi kan se tillbaka och minnas vad vi har upplevt tillsammans.

Lagom till Fars dag kan du därför ta tillfället i akt och visa din pappa den uppskattning han förtjänar, med hjälp av er personliga fotosamling. Idag är inte längre fysiska album det enda sättet att samla bilder på, utan mängder av material finns även på forum som Facebook och Instagram. Samla ihop ett gäng foton som väcker fina minnen till liv, och tillverka din Fars dag-gåva utifrån dem.

Kanske är du lagd åt det pyssligare hållet? Då kan du med fördel satsa på ett scrapbookalbum, där du fyller sidorna med små dekorationer och roliga citat som bara ni förstår. Om du lider brist på tid och inspiration kan du också välja att låta ett företag tillverka din present. Det finns flera olika ställen som har som specialitet att på beställning trycka upp privatpersoners foton på material som kuddar, koppar och almanackor. Oavsett vad du väljer blir detta en alldeles unik present!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *