Ett hälsoboostande proteinpulver

Läser du en fackbok i utvecklingspsykologi så är chansen ganska liten att du hittar något vetenskapligt grundat för existensen av en 40-årskris, men har du en vuxen man i din närhet så bara vet du. Det är allmänt känt bland ”pöbeln” att man i 40-årsåldern kommer till en period då man tenderar att ifrågasätta sin livsstil och var den är på väg.

För vissa blir den mindre uttalad, för andra tar den sig mer extrema uttryck i form av exempelvis en ny sportbil eller en MC. Sedan finns där också ett gäng i medelfåran, som ofta markerar 40-årsstrecket i form av att radikalt lägga om sina mat- och träningsvanor. Tillhör din pappa denna grupp, eller tycker du själv att han borde göra det? Då har du i detta proteinpulver den ultimata Fars dag-presenten.

Whey-100 är en produkt som består av 100 % isolerat vassleprotein, och har utformats för idrottare som vill ha högsta kvalitet på det de stoppar i sig. När du överräcker din Fars dag-gåva bör du tipsa om olika sätt att använda proteinpulver på, samt hänvisa till närmsta gym eftersom enbart ett kosttillskott inte kan ge några radikala förändringar helt på egen hand. Ett tips är också att ge bort pulvret i en lite finare burk, det ökar motivationen med hundra grader!

whey 100
Url: Gymgrossisten.com

Pris: 269 kr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *