Boken ”Tio lektioner i matlagning”

tio lektioner i matlagningDet kan handla om okunskap, tidsbrist eller ren och skär bekvämlighet – exakt vad som gör att så få familjefäder ställer sig vid spisen är inte helt klarlagt. Det är absolut inte så att alla pappor överlåter matlagningen åt sina barns mödrar, men tyvärr finns en snedfördelning i hushållsysslorna där just mat och kokkonst ingår. Just den sistnämnda tänkbara anledningen, bekvämligheten, är kanske den allra farligaste: när pappa börjar trivas med att slippa laga middag, och istället värmer upp ett par djupfrysta piroger när det blir hans tur.

Nu är det nya tider, och dags att förändra dessa gamla rotade ovanor. I och med Lotta Lundgrens nya bok har du alla möjligheter att initiera din gamle far i den värld av matlagning som hittills tett sig så främmande för honom. Med ett humoristiskt och intressant språk bjuder Lotta Lundgren, känd från programmet Historieätarna, på den ena tänkvärdheten efter den andra.

Här ryms nämligen inte bara läckra recept, utan också kortare texter med teman som kött, sex, pengar och död. Dessa rubriker torde kunna fungera som diskreta inkörsportar till köket och spisen – din pappa kommer att bli så inspirerad att han handlar hem till kapitlens alla recept av bara farten!

Url: Adlibris.com

Pris: 174 kr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *