Ett presentkort på en upplevelse

Varje år är det samma visa: vi ser fram emot sommaren, sommaren kommer, och sommaren går. Plötsligt börjar mörkret att sänka sig, och vi inser att tiden för spontana infall och utflykter (läs: semestern) är förbi. Nu väntar jobb, krav och måsten under åtminstone fyra-fem månader framöver, och det är bara att bita ihop och härda ut. Det är ungefär vid kulmen av denna övergång som Fars dag infaller, i början av november.

teaterEftersom en riktigt bra gåva utgår ifrån vad mottagaren behöver och vill ha allra mest just nu, är det knappast något måste- eller kravrelaterat du ska packa in och ge till pappsen. Satsa istället på att påminna om hur enkelt det kan vara, genom att ge bort en rolig upplevelse. Exakt vad din pappa ska få göra beror såklart helt på vad han är för slags person, samt vad du har för budget.

GoKart, lite fallskärmshoppning, en segway-tur, ett biobesök, en vistelse på spa, ölprovning eller en fin blueskonsert? Huvudsaken är att det blir något han får se fram emot, och gärna göra tillsammans med dig. Glöm inte att det är gemensamma upplevelser och minnen som stärker de känslomässiga banden mellan oss människor, så låt din Fars dag-gåva bli till en investering för er framtida relation!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *